Bradford..apa yang menarik?

apa yang menarik di bradford nih ye..
menarik? mungkin sbb ada banyak masjid and makanan halal
and apa yang lain daripada lain yang tidak terjumpa (terserempak)  dkt midlands nih

tempat jual corelle and corningware...dadibhais.. hehe 
well kat midlands pun ada satu tempat jual corelle 
tapi lain tempat lain corak yang ada
and lain juga harga yang di offer kan

habib  pun ada bank? uhuks


yorkshire bank
of course la tiada di midlands kan


alhambra
nih tempat wayang opera (if tak silap)

ayoyo 
yang nih shopping mall dia
terus terbayang berada di pasar siti khadijah di KB tuh
hehehe
bukan sbb melayu yang jual
bukan juga sbb perempuan yang jual
tapi suasana, susunan booth nye
and barang-barangnye
ada bau-bau bacang
tapi barang2 banyak dari luar aaa
nih kira pasar malam lah
memandangkan sini mane ada pasar malam
so diorang jual lah kat gerai dalam pasaraya
boleh tawar menawar kat sini

and finally
Gen 2 jadi taxi
 hehehe
nih pastinya kat tempat lain di uk pun ada
cuma jarang2 nampak
ritu masa kat university nampak proton wira jadi taxi
hehehe


2 comments:

~anna ~ berkata...

mu borong corelle n corning ware tu tak? best nyerr...... masih terbayang2 corelle kat Langkawi aritu wanie oii..... tp disebabkan rumah aku tak der space untuk simpan n nak pindah nanti.......... ku tahan dulu..ekekekek..........
beli la wani utk coleection..blk mesia tak yah beli dah.. kalu ada lebih jual kat aku,.....eheheheheh........

pearl berkata...

anna> kehkehkeh... tapi corak tak berapa cantik yang kat kedai, kat online lagi banyak cantik-cantik.
aku beli corning ware set 10 = rm450.
kat langkawi berapa kalu set camtuh?

alangkah bagus if correlle/ corningware nih asal dari UK..........

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog