My 28th Birthday

On last 16th February, umurku genap 28 tahun. Oho... sudah 10 220 hari aku hidup. Adakah amalanku sebanyak ittew juga? Sebagai penghargaan kepada ucapan hari lahir daripada insan-insan yang mengingatinya, aku ingin memorikannya dalam entryku ini kali ini mengikut turutan ucapan yang aku terima semasa hari 'special' ku ittew.

1. Aishah hani (primary school mate, sbb dia study kat ausie, kan waktunye lebih cepat. Mule2 aku heran, awat dia wish on the day of 15th (Uk time)..rupenye kat ausie dah tgh malam before the dot of 12 a.m 16th Feb
2. Zurina (11:51 p.m 15th feb) - my sgg junior

3.My hubby tersayang (15 minit lewat sbb dok chatting dgn somebody pasal orang tuh nak beli merz n nak bawak balik :p)

4. Mother in law ( kelaka pulak rasanya..hihihi..) by phone
5. Sister in law (kak chik) by phone
6. Brother in law (ju) by sms
7. Nurrunnuha by facebook (fb) (00:51) - my close frenz masa primary school
8. Syida by friendster (fs) (00:59) - my buddy masa secondary school
9. Suraya (fs) (1:02) - tunang adik ipar
10. Amrah (fb) (1:08) - my close frenz ever yang tak pernah lupe tarikh hari lahir aku...

11. Shatul (fb) (1:09) - dimana ada shatul, disitu ada aku (SMKTD, ATPN, JASIN, UTM)
cuma kat UK jaaa mu takde :p
12. Watai (fb) (1:36) - kawan MRSM - sama blok F hostel

13. SEELAN PAUL (fb) (1:53) -- Deejay Hotfm, ex-era tuh....huhuhuh....tak sangka lak di
wish aku gak
14. ParG (fb) (2:04) - UTM frenz ...parG yang selamba
15. Liza (fb) (5:18) - kawan Sek ren
16. Jaja (fs) (7:42) - klik masa undergrad- sggians

17. Kak emmy (fb) (9:42) - ex housmate plus birthday mate ( birthday sama tarikh :)....
18. kak long (fb) (11:06) - kakak ipar
19. yanti (fb) (13:45) - kawan sek rendah
20. baid (fb) (13:48) - kawan MRSM - satu kelas 'rahim kajaians'

21. kak fara diva (fb) (15:28) - sis in MML (Masyarakat Melayu Loughborough)
22. Syima maiza (fb) (17:35) - kawan UTM
23. Aisyah (fs)(18:57) - kawan adik
24. Ila (fs) (22:45) - klik masa undergrad--- ssgians
25. Dilla (fs) ( 22:53)- my best buddy kat UK ni


Oook.. 25 ucapan hari lahir yang aku terima sehinggalah pukul 11 malam on 16th.. nampaknye Dilla orang terakhir on the dot....:)

But keesokannya (17th feb), ada juga insan-insan yang masih menghantar ucapan 'belated'....

26. hana (fs) (2:28 a.m) - best buddy masa undergrad
27. Apit (fs) (5:45 a.m) - my younger brother. uncle yang rajin menjaga cacah n
imran
28. faizah (fs) (8:29 a.m) - auntie (kawan ibu) yang rajin melayan cacah n imran dulu....

Conclusion... aku telah menerima 28 ucapan selamat hari lahir utk hari jadiku yang ke-28.. 'perfect combination!'....

Terima kasih diatas ingatan.....

8 comments:

::Umi Sufira:: berkata...

Wani, aku agak ketinggalan nak wish ko jugak..HAPPY BELATED BIRTHDAY WANI! Semoga panjang umur murah rezeki jadi istri dan ibu solehah~amin...

chucky berkata...

hepi belated burfdayyyy

Nor Fadzlina Nawi berkata...

Selamat menempuh 28 tahun seterusnya, dan 28 lagi dan lagi dgn penuh ketabahan dan kesungguhan mencipta kejayaan, Wani.

kinomi berkata...

aku pon nk wish happy belated birthday jugak la kat ko..jgn lupa nnt letak nama aku - room mate ko kt UTM dulu..heheheh

MamaSofif berkata...

Orang jauh ni pun nk wish happy belated besday..semoga berjaya dlm ape jua bidang yg diceburi

MamaSofif berkata...

celebrate ke...

MamaSofif berkata...

WOW..celebrity pun wish tu...

wani berkata...

hehehe.. terima kasih atas ucapan selamat hari lahir daripada anda semua...

Your wishes make me smile...

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...