snow at nottingham

Snow kat belakang rumah!

Since yesterday, lebat jugak snow turun kat nottingham.. esp part city ni... selalunye dengar daerah lain je turun... yang notts ni tah bile nak turun.. kalu ada pun turun pagi2 buta.. n hujan lepas tuh..

But sejak semalam, kira lebat la... la ni pun lebat juga.. pathway sume kaler putih.... backyard belakang pn covered dgn snoww.....


Aisyah n Imran gembira sbb first time main kat backyard rumah baru ni!


Dah besar dah Imran, leh main toy car kat outdoor and first time berjalan kat luar rumah... atas snow lak tuh!


Imran meet the snow at first time!
First time aisyah jumpa snow gak ye! Sampai tak nak masuk.. but then bile dah masuk, menangis sejukkkk

4 comments:

chucky berkata...

kat msia pon turun salji
tp kat area umah aku aje
tempat lain masih turun hujan

faisyura berkata...

seronoknye wani main snow ngn anak2 ek.. kalo aku rasenye aku lagi jakun jumpe snow. hahaha.. kulit ko tak kering ke sejuk2 tu wani?

kinomi berkata...

wah! bestnye aisyah ngan imran kecik2 dah dpt main snow..masa aunty kecik2 dulu main ngan air batu campur je..yg ni konpem aisyah ngan imran xjumpa kt notts tu..hihi!

MamaSofif berkata...

nanti nak tunjuk sofia gambo aisyah n imran main snow..mesti dia suka tgk gambo snow tu...bestnye live dpt main snow..ntah bila ler dpt merasa..nk terbang ke notts...pun nak terbang ke ber5...huhuhuhuh

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...