Wishlist barang dari Malaysia

Since my parents will come to visit their lovely grandchildren on 15 mac to 19 mac (3 full days only), banyak aa barang2 yang dihajati.. but luggage for 15kg jer.. actually this wishlist is just for my future notes utk diorder daripada Mak Lang Aisyah n Imran kot.. hehehe... takpun uncle je la pi shoppingkan.. :p

1. Lesung batu.. sbb ulu lesung batuku yang dibeli disini (rm40) dah bahagi dua dah.. mm takde kualiti, harap exterior je lawa...
2. Food steamer.. sini ada beli steamer elektrik, tapi tunggu punye tunggu hampir 2 jam mengukus kueh kaswi, tak masak-masak... :(
3. Tempe cap malaysia.. sini ada jual tempe, tapi rasanye lain ...
4. Ikan kering.. sepat ke ... yang penting ikan kering bulu ayam
5. nestum for adult.. hehe..sini tak jual
6. Milo.. wajib ni
7. Susu aisyah n imran
8. cili kering
9. udang kering
10. daun pandan
11. pekasam... kalau la ada..hmm
12. Chicken McDeluxe... ok gak kot... hehe

4 comments:

Fadzlina Nawi berkata...

Wani,

Daun pandan tak jual kat sana ker?

Ashin berkata...

chiecken mcdeluxe dgn milo tu company israel tu...boycott ngah!! hahamilo nestle mah..

chucky berkata...

weh,
kalu x minom milo ngan makan nestum x leh ke?
kompeni israeli laa,mcm adik ko kate

yang lain oke,

berat lesung tu aku kire agak berat tuuu,heheheheh

MamaSofif berkata...

milo kalo tak de..ape jadi....?hehehehhe

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...