Oh Photo book ku .... sungguh menarik dan tertarik

tara.....
photo book yang ku tunggu-tunggu selamat tiba di rumah 
terima kasih kepada en posmen kerana sudi hantar
terima kasih kepada en hubby kerana tolong ambilkn


dikau sungguh menggoda....


bestnye dapat design sendiri kan...

sebesar-besar gambar utk satu page....I like!

gambar pun sungguh sharp (sbb guna file image yang tidak dicompressed)


chapter by chapter





mcm-mcm boleh diletakkan.... yela 90 pages... ...


background pun boleh pilih mcm-mcm corak
yang ni design travel
pilihanku 
photo gambar berkulit keras

90 pages = £24 = rm120
(time promotion aje... yeah akan ku aware dgn promotion daripada mu sentiasa!) 
memang berbaloi...
kerana hatiku sungguh tertarik


Memang menarik kan
Oooh yang photo book ini ku order di online photoshop based in UK
Kepada anda di Malaysia sana yang dah jatuh hati kat photo book mcm nih...
boleh usha-usha kat photo services based di Malaysia sana
antaranya
photobook services yang ini

8 comments:

PUANSTOBERI berkata...

Salam,
lama dah nak jejak aisyah ni. Eh btul ke nama aisyah ni..tu nama ur doter kan..tkpe..tkpe
Retu reen ada emel ke aisyah..ttg contest sedondon raya tu. Perasan tak yg aisyah menang saguhati. so, nak alamat di MEsia yg leh Reen antar kan adiah tu.
Lama da tersimpan ni.. ada tpt yg buleh Reen post kan? jgn la ke London. kecik nau pun adiah tu, huhu

pearl berkata...

wah, ada terpilih sebagai pemenang saguhati ke. MAaf bebanyak. tak perasan langsung. Wani ada emailkan ke email puan stroberi tuh. Harap dah diterima.
Terima kasih ye kerana sudi bagitau.
terima kasih ye kepada juri kerana memilih gambar sedondon tuh dalam kategori lain.

ibuayahdamia berkata...

memang satu kepuasan wani kalau dapat memiliki photobook sendiri...clients2 aku pun memang suka lompat2 kalau aku hantar by hand...tu yg belum order dari juah lagi tu..siap call ucap banyak2 tima kasih lagi...hehe..

aku pun suka gak photobooks..banyak kenangan manis leh simpan dalam tu..tambah lagi leh design suka hati kita kan..

weii..nanti balik malaysia, tempahlah photobook ngan aku...wink2..aku bg special diskaun kat ko...haha..giler promote..

ibuayahdamia berkata...

wahhh...aku baru perasan harga tu...memang murah giler weiii..dah lah 90 pages tu...berbaloi2..

pearl berkata...

ayu, tuhle sungguh menarik dan tertarik. tak jemu untuk menatap banyak2 kali kan....

Murahkan harga rm120 untuk 90 pages...memang berbaloi... kalu tidak harganya menghampiri rm500

If di Malaysia aku nak guna khidmat photobook ko, aku calling-calling ye.

Btw, aku dah tolong promote kan photobook services ko tuh... tiada udang disebalik batu tau..huhuhu!
hahaha

cInTa aDrIaNa berkata...

kak wanie, cantek giler la photo book nih.

nih yg jeles nih. hehe. tak penah lagi jumpa macam nih kat mesia.

kat mesia nih kalo ada photo book pun, yg diorg print gamba besar2 pastu letak dalam album besar jer.

pearl berkata...

adriana> tuhle baru nak femes photobook nih. Kat sini kedai gambar pun baru nak dipromote photobook nih kepada pelanggan. sebab itu mcm-mcm offer. Tak pasti kedai gambar kat Malaysia pun buat promosi sama. tapi ada beberapa blog buat photography offer khidmat photo book nih. Cuma bezanya kita bagi digital kat mereka, and diorang yang design. Yang kat UK, kita design sendiri, online guna tools yang website tuh sediakan. Sendiri design, sendiri puas hati.

adriana leh aa usha-usha photobook services yang sesuai.. mane tau untuk wedding nanti ke.. ahaks tuh le akak kawin zaman dulu, photographer tuh tak bagi digital, sbb diorang tangkap guna filem. Persoalannya bolehke photobook dibuat menggunakan gambar dari filem. Tak pernah jumpa lagi nih. Harus dicari! hehehe

cInTa aDrIaNa berkata...

haha. kak wanie, bleyh kowt kalo nak transfer filem to digital. tapi kena scan satu2 la gamba filem tuh.

hehe.tapi kalau scan, kualiti gamba kurang plak kan.

nak kawen lambat lagi la kak wanie, calon pun tade. hehe.

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog