November rain...November snow

pagi nih
terjaga je papa suruh tengok di jendala
laman rumah diselimuti oleh salju putih
waah
bukan kene nyanyi lagu November rain
November snow jadinya
menurut news ....

The unusual weather - and the earliest November snowfall for 17 years 

 nasib baik kami sempat beli sledge kat argos 2 hari lepas ahaks

dapat la anak-anak merasa sledging

snow turun nih pastinya anak-anak lah yang paling suke
kakak aisyah dalam bath tub dah nyanyi Snowman Snowman
adik imran pulak bile nampak snow je kat luar rumah
terus suke gembira
tak menyempat-nyempat nak pakai coat tebal sume
 ibulah yang jadi santa claus menyeret mereka duduk dalam sledge tuh
suruh buat snow ball masing-masing sejuk


 snow depan rumah....

 kalu area sini dihujani snow, tuh maknenye snow yang melanda england tuh lebat beno lah tuh

kerana selalunye snow malu-malu turun kat area sini!

4 comments:

ibuayahdamia berkata...

bestnya dapat main snow!!!...mana gambar ko ngan hubby ko main snow..asyik gambar budak2 jer...ekekke

maya amir berkata...

1st time here:)

senonot bermain2 dgn snow...mesti anak2 excited:)

wani berkata...

maya amir> kita tengok anak gembira main snow pun dah cukup gembira

ayu> gambar aku tak dan lah sbb aku yang photographer nye... hehe

~anna ~ berkata...

bestnyer....
imran dah sama besar mcm ecah dah...
makin putih la ank mu tuh...

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog