Latest addition

Alhamdulilah, anak kelima kami.

Lahir di hospital sultanah aminah pada jam 10.18 am 2 september. Arrived hospital around 9 am. Masuk bilik saringan, Dr check dah 7 cm pada 9.40am. Then quickly masuk ke labor room. Then nurse masukkan ubat induce. Dr pula pecahkan ketuban dan suruh ibu push sikit supaya baby engaged. Then bile ubat induce mula je ada affect, terus guling kiri kanan sakit sangat... Then hubby tahan nurse kat luar bgtau terasa nak terberak, masa tu sbb masih sakit sangat induce, kepit baby kat celah... Then bile midwide suruh push je... Alhamdulilah with one push, burst air and baby semua........ Alhamdulilah, allahuakbar, sekejap sahaja. If mawar dulu kene tiga kali push masa contraction kuat terasa dah tak berdaya.... Ni mmg siap doa dalam hati supaya allah berikan tenaga utk push... Alhamdulilah its a girl 3.1 kg... Kecik je...

Baby warded semalaman di wad paed sbb monitor affect kencing manis and observe jantung sbb nafas berbunyi.. Insyallah dapat keluar petang ni

Meeting dentist

First experience tampal gigi

Mawar

Setahun 8 bulan

mawar adani 10 bulan

hari ni significant improvement adik mawar adalah boleh memusing 360 darjah, boleh mengesot ke depan masa makan di sahab beryani dan boleh berdiri with help of coursw dan gerak kaki ala menari..well done adik mawar, walaupun tak merangkak dan memapah lagi😂

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...