Seven Sisters Cliff - gi melawat tempat menarik yang ada dalam Windows wallpaper

very hectic weeks
last week dah lepas satu conference
and looking forward for another conference at Sweden next few days

Semasa conference di portsmouth
sempat sempatkan juga gi melawat tempat menarik
yang ada ditayangkan dalam Wall paper windows
Seven Sisters Cliff
di east sussex


thank to Eda kerana memberi idea utk tangkap gambar mcm nih
tak pernah tau pun mcm mane cara nak tangkap camnih


 bergambar dengan ice-cream auntie Eda belanja :)



nak pi tempat nih kene berjalan selama 30 minit tau
memang exercise betul
tapi kerana pergi bersama keluarga Eda
borak-borak
so tak terasa lah lamanya berjalan


cuaca pun sungguh cantik
sampai disini dari portsmouth pukul 1
ambil masa 2 jam juga

walaupun kene jalan selama 30 minit
tetapi pemandangan sekitar yang sugguh subhanallah
menyebabkan kita teruja nak berjalan-jalan tau


paling best dapat main air sungai
terasa mcm nak mandi je
terus teringat kampung kat sg manik nun
rumah arwah opah di tepi sawah
setiap kali balik raya mesti terjun parit menjadi tujuan utama


anak-anak pun suka
main-main batu
lari sana sini

another idea daripada auntie Eda jugak :)

kat dalam wall paper windows
if ada yang perasan
ada ke yang perasan tempat nih?
dalam gambar windows tuh ada rumah sekali

maknanya photographer tuh capture gambar tuh di hill yang dekat dengan rumah tuh
kerana cliff yang cantik tuh opposite rumah itu

2 comments:

JHaZKiTaRo berkata...

salam kenal.. rajin2, jemput singgah my blog 'Aku Sebutir Pasir' kalau nak baca my travelling experiences ke 45 buah negara.. :)

mast@work berkata...

cantiknya pemandangan

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...