Demi kamu!


Harini bermula lah episod
papa bekerja sebagai floor engineer
alahai
demi 2 series 3 series


sanggup berkorban ape sahaje ye

papa start kerje pukul 5
habis kul 7
2 jam aje
maknenye lepas nih
if papa kerje sebelum subuh
nampaknye aku kene bangun subuh
sorang-sorang lah
ala mcm le setiap kali subuh bangun sama2
aku jugak le jadi jam locengnye

sebenarnye tak minat kereta sedan atau aeroback dah nih
dah merasa kereta iswara aeroback
kecik
nasib dah habih bayar pun
6 tahun sudah kereta BGY itu
masa takde anak pun penuh kereta dgn barang2
inikan pula bile dah beranak 2
memang tak muat
lagi satu
aisyah alergik kereta rendah
selalu muntah
ibu prefer kereta nih
4wd merupakan kereta idaman
yang mcm ini

tunggu la nanti
bile dah naik pangkat
rumah nak 3 tingkat
kereta nak 4wd
fuuuh demand tinggi betul
isteri siapa la nih ye!
uhuk uhuk


8 comments:

aNNa Rash berkata...

wanie....
ok la tu.. abe apis sanggup buat ape saja utk family tersayang....
untung ko tau...
ehehehe...
aku pun suka 4WD... atau dgn kata lain aku suka kete tinggi gak.. sng nk tgk.. ahahaha.......
anyway.. aku baru nk start berblogging.... kekadang tu tak leh publish sgt kat FB tuh.. nanti kena kutuk..ekekekek.. so, luah kat blog... eheheh....nanti sng2 ko blogwalking ke blog aku yek....aku dah jd follower ko...

wani berkata...

Waah hana dah ada blog. Aku selalu jengok yang cupcake tuh aje.

Minat kita selalu serupa kan Na, at least ko dah merasa kereta idaman ko skrang kan...

aku ntah kene tunggu 5 tahun lagi la gamaknye. buat masa nih, kumpul duit dulu, tak pun joli duit tang lain dulu. kang ada kereta besar, payment pun besar gak kan

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

3 series!!! idaman ku juga...ntah bila lah boleh beli ni...hehehe

p/s: bagus ler ana ader blog..leh share2 citer kan..

pearl berkata...

wah ayu pun peminat 3 series... hahaha takpe masanya akan tiba juga!!!

aNNa Rash berkata...

ah la kan aniee...sokmo sama.... kihkihkih.... ko minat crv naru tu ker? kitorg punyer bapak aku dh jual..... sbb ada problem aritu.... sayang betol......
ala wanie... aku tumpang naik jer....

pearl berkata...

hana.. tumpang = naik free lagi best! hehe

aNNa Rash berkata...

wanie... aku minat gilerrrr caldina by toyota....
cantik gilossssssssssss.....
mahal tk kat sana?

pearl berkata...

hana, kat sini takde caldina, ape bende tuh? mpv ke kereta?

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...