aku peminat twilight .....

Memang dah lama usha-usha nak beli nih
nampak kat iklan tv
hehehe
sekali terjumpa masa shopping last 2 days
memang tinggal satu lak tuh


Twilight saga 3 disc
limited edition
harga nye around £22
nasib dapat jumpa set nih yang tinggal satu
sebab nampak yang DVD eclipse je
tuh pun harga £8 ++
hah berbaloi aku beli yang nih dapat 3 dvd kan
dah le memang takde langsung koleksi twilight saga nih
kate peminat twilight
hehehehe

and ternampak juga buku twilight, new moon and eclipse
dah ada yang versi hitam sume kan
tapi kali nih cover dia kaler putih
all white
and ada garis-garis merah kat tepi buku
memang CANTIK
dijual dgn harga rm15
uuuihs
memang menggoda
tapi masalah nye dah ada yang versi hitam
kire membazir le pulak kan nanti
so cuci-cuci mata 
pegang-pegang aje lah ye
and ada satu buku
yang dikeluarkan khas 
menceritakan places menarik yang terdapat dalam setiap sequel og twilight
places yang betul-betul lah ye
tebal jugak buku tuh
harga rm25
ada la diceritakn restaurant mane tempat edward and bella gi makan masa kat port (dalam sequel tuh)
rupenye setiap tempat yang ada dalam novel tuh
ada di dunia sebenar
dibuat khusus untuk peminat twilight
untuk merasa sendiri dunia edward dan bella
nasib aku duduk kat UK
kalu aku duduk kat US nuuuun memang aku sergah jugak tempat2 tuh kan
ooooh kat sini aku terjah tempat penggambaran HArry Potter aje...

dah lama beli
masih tak tertengok2
kerana busy nak siapkan extended abstrak untuk conference
dvd tuh yang berada didepan PC
memang menjadi pemangkin
'ooooh bile dah settle nih, memang aku akan buat marathon'
TV ibu yang conquer ye anak-anak ku!

ada sesiapa ke die hard fan twilight saga?
apa yang korang kumpul heh?
mesti dah lama keluar dvd eclipse kat malaysia kan?

6 comments:

PaPa..MaMa..everlasting L.O.V.E =) berkata...

suka..suka..suka..tp nadia suka tgk movie dia je..hihi x ke smpai tahap collect buku..btw, nice to meet u..nnt kite tkr cite2 lg ye.. =)

pearl berkata...

nadia> sebenarnye tak semenggah jugak mak budak beria-ia nak jadi mcm budak remaja.. hehehe
thanks for visit.. jemput dtg lagi

PaPa..MaMa..everlasting L.O.V.E =) berkata...

ahahaha baru besh..xkira la mak budak ke bujang trang tang tang ke..yg penting kite enjoy uols huhu..mcm nadia pula xleh tgk bnda2 kaler pink..kompem beli..xkira la apa pun walaupn kdg2 org ckp mcm soo girly..aahh jnji kite eppy kan..hihi..

teruterubozu berkata...

salam,
skang kat m'sie tgh tayangkan twilight breaking dawn part 2. so demam twilight datang lagi. saya adalah salah seorg peminat movie ni.. sbb susah nak jumpa vampire handsome mcm edward..

i love so much this series

teruterubozu berkata...

sis klu sudi kita share apa tentang twilight saga ni ya... n skang buku dlm bahasa melayu pun dah diterbitkan... tapi sy tak beli lg...

tuanrumah berkata...

teruterubozu, terima kasih kerana visit this blog.

ada perasan cerita twilight series tuh dalam bahasa Melayu di kedai buku.

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog