Orlando lemon cheesecake nye sungguh yummy!

Memang suke sangat dgn cheesecake
selalunye buat sendiri
sekali-sekala beli kat supermarket
and tak pernah lagi try beli kat fine dining restaurant

sekali
masa jalan-jalan cari makan di Bradford, yorkshire nun
gi makan dkt Akbar's restaurant
kami gi order

chicken steak
rasenye? mmm papa mama chop kat tmn u tuh lagi sedap
tapi best sungguh mashed potato nye itu
memang sungguh sedap!

lasagna
adooyai pedas
pakistan le katakan
ingatkan nak suh anak-anak makan lasagna
nasib baik kami order kan fun fries
sambil-sambil kami suapkan steak kami
air kami order milkshake
sedap!

and yang paling disukai 
adalah desert ini lah
adddddddoi sedap sungguh
kalu dekat memang ibu order (setiap minggu) hahaha
nasib jauh dari sini

terliur tak?
dah cuba beli cheesecake lemon kat supermarket
tetapi tidak serupa rasanya
lagi sodap kedai akhbar nih punye

suasana dalam restaurant
manager kedai siap pakai tie lagi 
uhuks
lama jugak kami melepak dekat situ
makan-makan sambil menghayati rasa masakannya
dah namanya pun jalan-jalan kan
nasib baik takde surau disediakan dalam kedai
kalu tidak lagi lama kami bertapa
hehehe
and bagus kedai nih tiada alkohol di jual dalam kedai
tak mcm Kebabish birmingham
kedai org Islam tapi jual alkohol semata-mata untuk menarik customer omputeh
ceeeit

ulang balik kedai mane kami pergi nih?



2 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...

jelesssssnyee..yummylicious okeh! huhuhu...

pearl berkata...

nadia> secret recipe kan ade :)

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog