white evening di office ku

These photos captured the moments
on January 8 2010 (the day after main-main snow di wollaton park)
betul2 lepas snow berhenti turun

the photo shot location
was in front of my new office building
alang-alang ambil ibu balik dari sekolah..



the opposite building namenye Amenities
that building houses a separate prayer room
for male and female



Di campus ini, all the buildings special design nye
macam-macam bentuk ada



agak tebal juga snow yang turun
kerana dalam beberapa jam quite thick juga hasilnya

inilah bangunannya
my desk at level 3
paling dekat dgn pintu
so sesapa yang lalu kat pintu tuh
direct je nampak ibu buat ape
allocation for reward time is melebih2
than the time spent for the research
huahauaha

ni pulak bangunan sebelah
mcm R& R sg buloh lak
ehehehe

tower ni sungguh cantik
masa snow tengah turun
kerana lampu-lampu yang menyinar tuh
membuatkan snow yang turun
lebih clear berterbangan
mcm bebola kapas
tak sempat nak tangkap suasana itu
sbb masa photoshot ni, snow dah berenti

mereka yang disayangi

dah sampai rumah pun..
lokasi: depan rumah (lama)






0 comments:

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...