Jalan-jalan di city bersama pak usu - entry tertunda

entry tertunda la ye
last week of january
tapi kira the first week
pak usu aisyah imran sampai
ibu and aisyah bawak pak usu
jalan-jalan di city
imran tak berapa sihat
papa pun tak ikut
kami jalan kaki je ke tram station

@ station tunggu tram


tram ni mcm LRT cuma dia ada driver
and certain route share jalan dgn kereta
sbb ada driver so tram ni boleh gak queue belakang kereta2
bila jalan jamm
hehehe masa mula2 nampak tram
masa tuh en hubby tengah drive
aku heran
mcm mane if kereta kita terserempak dgn tram?
nak wat camne?
buat mcm biasa je ke?
kalu tram lalu kene kasi dia lalu dulu ke?
haa... mcm2 soalan muncul masa pertama kali jumpa

oo ngupenye...
kalu tram ada kat belakang kita
buat mcm biasa aje
takyah nak kasi laluan mcm ambulan or kereta bomba
hehehehe
lain lah if kita ambil route yang memang khas utk tram sahaja
kene saman aa nanti

sampai dah old market
tempat mesti visit if tiba di city

council hall yang dah jadi tempat shopping

tarikan....jet fountain


0 comments:

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...