Dapat hadiah, yeay!

Blissful morning
bangun dari tido lepas solat subuh
on facebook
terbaca announcement member
yang aku terpilih sebagai pemenang
waaah..

tak pernah menang ape2 nih
menang sebab ape?
sbb dapat jawapan soalan betul dalam fb dia
kemana member and family ni nak bercuti
sempena birthday hb and baby ayyunie

aku kasi jawapan kat fb
sumenye pulau
tioman...pangkor..langkawi...perhentian
sbb ape?
sbb aku pernah terbaca yang hb dia suke memancing
and member ni pulak suke pergi pulau

if nak ke pulau borneo
mereka baru sahaja pergi tahun lepas, tak silap
singapore, baru je pergi
beaches, theme park and waterfall baru jugak pergi
bunyi asyik jalan je kan mereka ni
walaupun azam tahun baru nak reduce bilangan bercuti
kehkehkehkeh
nampaknye mcm kene specific sket 'berapa bilangan' itu
kuang kuang kuang
ada rezeki.. ape salahnya bercuti kan...!

nak tau hadiah ape aku dapat
jeng..jeng..jeng....

fridge magnet, yeay!


bertambah koleksi fm aku nih
best..best..best...

well, nak ceta sket sapa member aku nih
aku panggil dia ayu
kenal sejak undergrad dulu
sbb dulu dia sebilik ngan coursemate aku, hana
dan satu fakulti jugak dulu
and hb dia pun satu fak
ada satu gelaran yang gegirl sgg 'guna' kat hb dia nih
tapi biarlah rahsia.. hehehe

sesuai dgn namenye, ayu.. memang dia sentiasa ayu
jatuh pulak kepada anak2 dia yang comey
selalu menang contest baby
and mereka ni memang sejak study dulu sweet couple
insyaAllah akan berkekalan sehingga ke hujung nyawa
terima kasih kepada penganjur
pop kuiz tuh ye

ayu and co

http://ibuayahdamia.blogspot.com





1 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

thanks yer wani coz buat N3 ni..terharu aku bacanya..sob sob..sob...

tak sangak leh lak keep in touch dalam alam maya ni...

hehehe..cam lah aku tak tahu korang panggil apa kat hubby aku tu...'mat peon' kan..ke ader nama lain...ekekeke....

aku pun doakan ko ngan abe hafiz berbahagia dunia dan akhirat....ko pun sweet couple gak.....anak2 ko pun comeyyy apa..... semua putih2 melepak...

ok lah...nanti aku post kan within this week...

thanks again....dah memang rezeki ko...

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...