House warming @ Middleton

Kami dah pindah
kerumah yang boleh dikatakan
Home Sweet Home

Double glazing
Ada backyard
Ada tempat parking depan rumah

Cuma 2 bilik sahaja
Dapur kecil
So barang2 dapur banyak kene letak
di bahagian conservatory

Nak pergi sekolah senang
ibu naik basikal je
dalam 7 minit sampai
jalan kaki lenggang lengguk
dalam 15 minit sampai

Sekolah aisyah pun dekat jugak
cuma tak sedekat sekolah Mellers
dapat jugak dia masuk private nursery
tapi kami claim 3 hours free
kalu imran ada rezeki
bulan 4 ni dia pun boleh join
untuk free 2++ years

2 minggu masuk rumah
dalam awal bulan february
kami buat house warming
jemput 4 family
buat makan-makan
sambil celebrate birthday ibu....

kek ape kali ni
carrot kek
tak sangka anak2 and budak2 suka

Adik sekali tiup terus lilin padam
kakak lak tiup-tiup sampai sembur air liur pun tak berjaya
dah menangis2 suruh pasang lilin sekali lagi

Memang tujuan utama untuk pindah rumah sbb nak kasi chance anak2 main kat laman

Suke kan mereka.. nanti masa summer boleh aa buat sate lagi mcm kat rumah di Buckingham drive dulu

And harapnye kejakunan imran terhadap nature dapat dihilangkan..hehee
sekarang ni, tiap2 hari dia main depan tingkap... bermandikan cahaya matahari sambil tolak-tolak truck+ buku = train
dia kan peminat thomas and friends
tut tut....tut..tut...
itu aje dia tau!








0 comments:

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...