It's my birthday

Oh.. hari jadiku hari ini
Tapi rasa mcm biasa-biasa aje
Rasa meriah hanya apebile profile facebook dibaca
Nak celebrate pun perlu diminta...
haih...
ni baru umur 29 tahun
belum lagi umur 50 tahun..
bile dah banyak kedutnye

Cuma at 12 a.m on the dot malam tadi
ada effect khas
sbb aisyah dah pandai bercakap
dan menyanyi
setelah pergi sekolah
tahun lepas dia cakap tak berapa jelas
tahun ni dia dah pandai nyanyi
Malam tadi dia yang passing card birthday
Dalam tuh kakak and imran siap tulis and sign lagi
lepas passing card kakak nyanyi
Happy birthday to you, ibu!
Dia baru je belajar lagu ni... last week before dia pindah dari Mellers
Memang bertepatan dkt dgn birthday ibu

Birthday komen di facebook really make my day
Ingin aku bilang berapa birthday wishes aku dapat for my 29th birthday
Jeng..jeng.. jeng.. (ikut turutan masa )

1. azlene shaliza (my best buddy masa kat ATPN)
2. Along di Wollonggong, Ausie
3. Iwan di putrajaya
4. Kak yong lboro
5. Syafiq di Kajang
6. Uznir (officemate utm)
7. Sakinah (uncle's ehem ehem)
8. chucky (best buddy masa kat Atpn gak)
9. Marina ( Atpnians)
10. Nazlina (kawan sek ren)
11. Khairul fadzilah (jiran banting)
12. Zaki ( skslians)
13. Kak fadz di melbourne
14. Mariesa (jasinians)
15. Bingo ( bff hubby)
16. Kak chik (SIL)
17. syahirah ( anak sedara)
18. Wan Ju ( best buddy kat lab GIS)
19. Syida di Jepun
20. Kak zai (coursemate utm)
21. Shezlin eleda (deskmate masa sen ren)
22. Nadia (sepupu)
23. Ida ( krp blockmate)
24. kak tip (coursemate)
25. yasmin ( kawan sek ren)
26. Kak long (SIL by phone)
27. Mother in law ( by phone)
28. Kak N (lboro)
29. Pah Norwich (kawan smktd)
30. Su sheffield
31. Kak Aisyah (coursemate)
32. Tilla (jasinians)
33. Aina (jasinians)
34. Amy (Atpnians)
35. Salmi (jasinians)
36. Umi (best buddy SGG)
37. Ija ktf ( best buddy lab GIS)
38. Phid (jasinians)
39. Aida (best buddy atpn n utm)
40. Wid ayu di German

terlupa pula nak count wishes yg diterima di alam realiti.
41. en hubby
42. melati aisyah
43. muhamad khalil imran

2 comments:

Ashin berkata...

uncles ehem ehem pun ade..haha

cInTa aDrIaNa berkata...

kak..hepi besday...moga ilmu, iman dan amal sentiasa meningkat seiring dengan peningkatan usia...amin...

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...