Kedatangan kami disambut dgn snow - entry tertunda


Ooh ni kisah masa kami pergi
di awal february lepas
ke kawasan
yang paling tinggi di nottingham
mane kami tau?
sbb omputeh tuh cakap aaa
kawasan tu memang selalu turun snow
beza benar
dgn area kami tinggal
yang snow memang akan turun dgn malu-malu sahaja

Junction 28 ngupenye tempat paling tinggi kat sini
sbb tuh kat sana ada snow, tapi bile balik ngumah kami
takde snow pulak
yang turun hanyalah hujan

junc 28 ni kira shopping paradise
barangan branded dijual dgn harga kilang
kira ada beza dgn harga retail
pernah cerita pasal designer outlet nt
di entry awal tahun 2008 dulu

kali ni pergi sbb nak bawak pak usu jalan-jalan
window shopping disitu
untungnya kedatangan kami
disambut dgn snow
gembira benarlah pak usu
kami ingat dia dah tak dapat rasa snow turun
di bumi england ni lagi
sbb ingatkan snow dah tak turun

mari kita tengok aksi-aksi mereka...

kakak aisyah la yang paling suke
ni kire first time aaa dia main snow pada ketika snow masih turun
sbb tuh isik nak makan snow je
waktu kami datang, time tak ramai orang
sbb tuh selesa aje anak-anak main
yela time ramai orang, mesti diorang pelik biarkan anak main hujan (snow)
aisyah and imran sorang je sibuk main snow
omputeh lain sibuk bershopping

kemain kakak buat experiment rasa ..

dalam bersungguh kakak nak main snow
tak lupa dia tolak adik yang duduk dalam stroller
untuk merasa sekali snow yang turun itu

kakak tolak adik...

hepi nye le dia!

Imran pun tak melepaskan peluang utk memegang snow

ooh...inilah dia pak usu aisyah imran

0 comments:

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...