Celebrating Papa first year Viva

On hari raya ketiga, okt 2, papa has to face with his first year Viva. Alhamdulilah, papa just passed it though there're still a lot of improvement needed. Hopefully papa will quickly start his research especially the experiment etc as we don't want to stay here any longer.

at Leicester Nando's

For the first time ever, we dined out. Dah le autumn..sejuk.....at the only worldwide fast food restaurant that serve halal chicken...Nandos' yummy..my favourite... dulu, memang selalu mengidam nak makan nandos' masa pregnant...craving about the hot peri peri flavour...kat sini dah tak kisah tgk ayam KFC as I've found the instant recipe that likely ayam KFC.. spicy chicken by Sundip brand.

Waiting for the meals

Kat mane ni? Nape la ibu bawak keluar malam2 ni...bukanke time tido imyan ni, papa?

Ooo nak makan ayam ye ibu..


1/4 extra hot chicken with chips and spicy rice (mm..spicy rice tak sedap, baik buat sendiri..ntah ape2 tah rasenye..huahaua)
1/2 mango and lime heat (takde rase mango and lime pun kat chicken tuh...:().tapi sesuai utk kanak-kanak tak tahan pedas..imyan suke...)
1 glass of bottomless (we choose tango orange..sedap..lebih sedap daripada air mirinda malaysia....tambah sampai 3x..)

Note for papa: terima kasih daun keladi, nanti kita gi makan nando's kat notts pula ye papa if we're going to celebrate something :) luv u). For rewarding his full effort after passing his first Viva, he find a new gadget...Papa don't get too addicted with that stuff, ye...remember our 3 years mission..only 3 years...


2 comments:

Mama Adib Sofif berkata...

seronok tgk wani dan anak2 sihat kat sana..sofia sejak dh sekolah mmg pandai..mulut pun cam kak nam kalo bercerita..semoga berjaya mendapat Dr dlm tempoh 3tahun...

Mama Adib Sofif berkata...

pandai gak wani wat kuih, satay, etc..camne 1st beraya di negara orang? akak tgk aisyah dh semakin beso n cantik..imyan pun dh pandai turun katil sendiri...

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...