Satisfaction

Alhamdulilah, finally papa submitted his first year report. Hopefully Allah mudahkan the next process.

After papa submitting, papa brought us window shopping in the lboro town. We went to JJB sport shop lebih kurang mcm alikhsan jugak. Papa want to buy for Imran Arsenal jersey. So cute but harganya £10. Tak jadi ...if £5 mungkin beli..me sempat beli fleece neck jumper £5, pink colour lagi..huhu

Then we went to woolworth...a lot of things on sale...dah harga discount, bile sampai cashier dapat discount lagi..waa.. I am very very happy..Among the things yang dibeli

1. colar tshirt - 50 pence each.. bestnye
2. fur coat - harga diskaun £5 tapi bile kat cashier turun lagi jadi £2.5
3. pyrex serving bowl besar jugak saiz - dapat half price £3 and £4 sahaja
4. laundry net- saiz 44cm x 50cm...finally jumpa..harga £0.87
5. bath towel + hand towel - ni lagi best .kat rack kate 2 towel + 2 hand towel = £6 sekali bayar dapat diskaun £3 sahaja...wua..bestnye...boleh beli lagi..

happy betul shopping sana...byk beno clearance sale...heran jugak...ape diorang nak tutup ke mall tuh...huhuhuh..leh datang lagi nanti...

Then pergi almizan..happy jugak sbb jumpa groceries yang dikehendaki..

1. samosa wrap - made from s'pore lagi -£1.50 utk buat murtabak...hehe, popia basah pun
2. air kapur...sebur amcoor..ditunjuknye serbuk mangga...salah la tuh..bukan amcoor..sekali sebut chalk..ditunjuknye lime chalk for cewing....ha baru betul
3. rice flour....mcm2 guna ni
4. syrup flavour...buat air sirap...made from s'pore £3. concentrated lain made in UK ni sume pelik2...tak nak beli dah...rindu sunquick malaysia and other cordials...they should learn from malaysia product actually...
5. kunyit hidup..hehe...nak masak ape ye...masak sate lagi ke?

1 comments:

Rozamimi berkata...

wani, bestnya shopping..dah beli banyak groceries tu kenalah masak sedap2 untuk juadah berbuka...Selamat berposa yer...

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...