Junction 28

Last Saturday, after looking one of the house to let at Lenton Abbey area, behind the University of Nottingham, papa drove us to Junction 28 Shopping Mall, Designer Outlet. It's surprising actually cos without any request, papa bawak window shopping kesana. Even though sebenarnye papa ada niat nak beli jersey. Kalu tak, impossible jugak if without request from me..hehehe

East Midlands Designer Outler


It's famous for shopping branded products. But the prices are not same as the one from retail shops. Kira mcm factory outlet but for big and fame name of designer like Gap, Mark n Spencer, Levis, Clarks etc. Me sempat membeli fleece jumper kaler purple from OutdoorScene Outlet costs 5pound and Skirt from Roman costs 8pound. Hmm payah beno mencarik skirt tebal or jeans kat negara omputeh ni. Payah sangat2. Banyak2 kedai singgah kat situ, ada nampak satu kat Mark n Spencer costs 12pound. rugi pulak tak beli..huhuh Nampak banyak pun dekat Roman, tapi takde saiz..

The funny was kat kedai roman tuh, most of the customers old ladies ..is it means my taste ni menyerupai taste 60 old ladies here...huhuh..iyela, aku mencarik skirt labuh, org2 muda mane main cam gitu, diorang main skirt pendek takpun bantai jeans je..it's so pity living here coz I hate wearing trouser actually..

2 comments:

fazilah:g berkata...

Skirt panjang tebal, M&S banyak Wani. Or ko kene rajin mencarik la. Tengok musim. hehe

Lucy Lohan berkata...

bab skrit panjang ni jarang sb skrg summer.kalau winter tu rasanya byk sikit,pastu skirt singkat,yg beshnya,winter leh tayang boots tuh..hehe...kalau skirt panjang,tak nmpk boots cantik.hikhik..

designer outlet ni,tgu chirstmas sale dgn boxing day,sure berduyun2 org msia menapak kt sana.

** psst..bila nk mai sini ..sini tarak delhi,karachi..sini byk omputih...rasa mcm duk UK..**

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...