Terserempak ngan TPM tengah shopping!

Ini alkisahnya masa jalan-jalan cuci mata kat harrods ritu
tengah dok kehulu kehilir mencari lokasi nih
lokasi ape?
alah memorial Lady D and dodi kat dalam harrods nun
last visit dah jumpa ngan ayah dodi 
tapi patung je le
ahaks

den kali nih nak jumpa anak dia and bakal menantu dia
yang tak jadi tuh le
payah jugak nak jumpa tempat nih tau


gambar kak chah posing
tapi blur la pulak


tempat nih kat level barangan lelaki
kat bawah escalator
dia bahagian tengah
bukan di bahagian hujung tau!


cantik tempat nih
walaupun bawah tangga aje
uhuks
and ada air terjun
dalam air terjun ada.....




ada banyak duit syiling
orang buang
nasib imran tak kutip jeeeee
hehe


oooh sambung balik mcm mane leh jumpa TPM
bukan terjumpa
cuma jeling-jeling mata aje
ahaks
time tuh tengah dok carik mane le tempat memorial lady D tuh
then lalu lalang lah kat tempat pakaian lelaki yang berjenama mahal-mahal itu kan
tengah dok sibuk carik
ternampak lah sorang girl melayu nih
tinggi lampai
bertudung lengkap
berseluar jeans
boots sampai ke lutut
cantik (aku kate)

then nak tengok lak sekali ape yang perempuan nih tengah pandang
oooh dia tengah tengok parents dia yang tengah survey seluar ke tali pinggang entah
pekerja harrods tuh tengah melayan mereka lah
sekali time aku pandang parents dia
makcik tuh pun pandang aku
beberapa mili saat pakcik tuh pun pandang kami jugak yang tengah jalan kat situ
aku pun memandang 
tanpa senyuman pun
ahaks
pandang punya pandang sampai lah kepala aku takleh nak pandang kerana dah lebih daripada sudut pandangan dah
sambil pandang tuh
terdetik dalam hati
"eeeh mcm kenal, takkan lah......"
dah keluar dari department men garment tuh
terus tanye en suami
then dia tuh mcm tpm kan
en suami pun sengih-sengih jugak
aah TPM shopping kat harrods

ahaks
nak aje aku pi tangkap gambar ngan mereka
mintak signature ke
tapi malas le  pulak nak ganggu org yang tengok syiok shopping kan
bak kate kawan aku
kalu jumpa, leh mintak belanja handbeg sebijik!
hahahhaha

nih gambar kat luar harrods

kat luar harrods pun syurga shopping jugak
meh kita tengok ape ada



and lastly anak-anak yang behave well



2 comments:

ibuayahdamia berkata...

perghhhh..bestnya gi shopping2....siap jeling2 lagi kat TPM yer...hahaha...

~anna ~ berkata...

loorrrrrrr.... rugi la ko tak pi sapa... kot2 bleh sourviner ape2.. ehehehe....
mu sopeng ape kat Harrods giler mahal tuh?

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog