Handset 1p =5 sen Nokia, sealed, boxed, bau kilang lagi!

nak cerita pasal handset yang kami beli nih
berharga 1p (pence) sahaja
1 pence = 5 sen
brand nokia
baru, sealed, boxed and bau kilang lagi
uhuks
boleh lah beli utk kak chah and adik imran
and utk ibu gak
sbb ibu suke nokia
yele sejak dok malaysia lagi pakai nokia kan
function basic aje
ada lampu, untuk dengar FM
 charger, and kabel handfree sume
terpikir jugak berapa le mereka untung ye?
ooooh kene beli top up vodafone £10 = rm50
boleh la dapat free call malaysia 60 minit

handset nih kami beli online je
kat website
yang under management si car.p.honeware.ho.use tuh
siap free delivery (next day DHL delivery)
actually ada mcm-mcm lagi handset yang harga 1 pence nih
tapi di jual oleh lain website lah
mcm alcatel ...
tak caya cuba lah google handset 1p
eeeh kenapa kat malaysia takleh jual handset harga 5 sen hah?

3 comments:

~anna ~ berkata...

wahhh.. murah sehhhhhhhh...
ye la kan, skrg ni mcm2 hp.. smartphone makin org guna... so yg hp dolu2 tu kira jual murah jer la.. diorg mesti dah balik modal wanie.. tu yg jual semurah mungkin asalkan jalan.. tu maybe nak perabih stok kan...

pearl berkata...

mungkin nak habih kan stok kot. sebab nak jual mahal, konpem org tak pandang. tapi heran lah kenapa kat malaysia takleh jual harga 5 sen, sbb adik aku survey kate handset nokia 1800 nih dijual dgn harga rm120.
mahal jugak tuuuh kan.

~anna ~ berkata...

plg murah dapat sini rm90... nokia yg kaler biru.. kecik je hp tu... tak der sapa pakai dah wanie yg lagutu.. tp wak2 n minah2 indon ada la guna... hihih.. atau pun sbg hp no 2...

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog