Kami di Dublin

tak masukkan lagi gambar masa jalan-jalan di dublin city
deretan kedai nye sama aje mcm di england sana
cuma lebih byk kedai dgn nama besar mcm MAC
kerana kat england kedai MAC cosmetic pernah nampak kat london aje
kat sini takde

kedai-kedai dalam shopping complex
TKMax pun ade cuma harganye dalam euro
ada nampak kasut kat tkmax kat dublin
serupa and sebijik ngn yg nampak kat tkmax kat sini
cuma harga je lain sbb dalam euro

parking kereta kat city nih memang le mahal
sebab tuh mereka lebih prefer naik transport
nasib baik sepupu hb ada kat dublin
leh dia tunjuk parking keta kat mane yang senang nak access

haruslah shopping souvenir dari dublin kan
ape lagi kalu tidak memborong FM
and juga t shirt I love dublin
hehehe
entah kenapa selalu shopping mesti beli utk kak chah
shopping baju
sebab ibu nampak baju boboi utk imran sungguh tidak menarik langsung
kesian adik kan
nasib adik jenis tak kisah
(mcm papanye.. hehehe)
oooh ibu shopping, tokei kedai tuh kasi flag ireland kat kak chah

tak berapa jalan-jalan sangat di dublin city
sebenarnye byk je tempat menarik di bandar nih
oooh bangunan berbentuk bulat nih merupakan bank
unik kan
pertama kali nampak bangunan nih terus terpk
eeeh 'aku berada di Colosseum kah? '
alah
amphitheatre kat  Rome, Italy tuh
hehe

lepas tuh kami masuk trinity college dublin
tapi tuh entry lain kali ye
tata

3 comments:

Dari Kelate Ke Copenhagen berkata...

wah tentu best shopping kat Dublin..

Don't forget to join 'Sahabat Blogger Perantau' di Blog Pilihan Malaysia..

http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com/2011/01/sahabat-blogger-blogger-perantau.html

~anna ~ berkata...

waaa...... MAC cosmetik...
ko tak beli ker? ngeh....... ngeh...... compact powder n lipstik dia best!

pearl berkata...

hana> ku taktau nak beli ape kta MAC.. ooh aku ada nampak kedai MAC kat city sini. nak terjah, tapi taktau nak beli ape. ko adake? cadangkan lah ape yang nak dibeli..ngeeee

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog