Dunluce Castle ---causeway coast yang sungguh indah

Causeway coast
tetiba je teringat album si westlife coast to coast tuh
ada satu lagu tuh video klip nye dekat satu coast tuh
tapi tak pasti kat country mane

causeway coast memang cantik









nih sume kawasan pantai di dunluce castle


and time tuh memang berharap la sangat
alangkah bagus if datang time summer
boleh ku turun ke bawah sana

memang geram ok
teringin nak masuk dalam castle merentasi jambatan ke tinggalan castle di tepi laut itu
tapi apakan daya
tengok je le kan


nak sampai ke tebing sini pun kene berhati hati
kerana snow yang slippery
tak pasal pasal pulak jatuh then kene masuk sepital
anak-anak berkenalan dgn penunggu castle
mr snowman bertopikan baldi
berhidungkan dan bertangankan kayu
mesti si PINOCHIO jadi snowman nih
hehehe



1 comments:

~anna ~ berkata...

cantiknyerrrrrrr tempat ni wehh....
rugi jugak tokleh masuk castle tu kan... tp ko dah sampai ok la..bleh tgk live :)

apesal ko tak brgambar ngan abeapis ala2 titinaic wanie? kan dah ada kazen abeapis jd kameraman....... hihihihi.....

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog