Pnstoberi's Sedondon Raya Contest


Sticky Note until 4 October


oohh teruja nak join contest organised by Pn Stoberi

kerana perlu pertaruhkan gambar raya berbaju sedondon
pastilah I teruja 
kerana setiap raya I sentiasa make sure
anak beranak perlu sedondon punye
walaupun duduk diperantauan
dari jauh baju raya dipos
walaupun beberapa bulan sebelum puasa
tuh tak masuk lagi ukuran yang diberi kepada bonda 
lari dari saiz badan anakanda
hahaha 
memang tidak lulus sungguh bab-bab ukur mengukur nih
matematik dulu dapat berapa ?
huahuahua

Gambar pertama: 

tahun 2009 pilihanku kaler merah
awal awal lagi dah pesan pada bonda
memang merah mak ngah tapi ku tak kisah 
kerna senang jika anakku itu tetiba hilang dari pandangan mata

(memang betui pun adake Imran masa tuh baru je 2 tahun pi seberang jalan sorang2 masa ibu and papa dia sibuk makan-makan kat open house, nasib ada org lain nampak and cam imran sbb pakai baju melayu sama mcm papa dia, alahai! )

Gambar kedua:


tahun 2010 tema hitam pula
menjadi pilihan kerana nampak elegen
bak iklan dunhill zaman dulu kala
hitam itu menawan
sebab itu hati kami tertawan


To puan stroberi
email I diberi
shady_elle@yahoo.co.uk

2 comments:

PUANSTOBERI berkata...

Salam,
Thanks eh sudi memeriahkan contest ni.
Jauh datangnya ni. Hehe. Apa pun, penyertaan anda sedia utk dinilai :))

wani berkata...

terima kasih kerana sudi terjah, Pn stoberi

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog