Gaya Si Comel Berbaju Raya anjuran BabyIbu dan Azzamoro


Contest ini dianjurkan oleh Blog BabyIbu dan juga azzamoro
blog yang menyajikan pelbagai cerita
kisah menarik tentang keluarga, anak-anak, contest and shopping pun ada
kira mcm One Stop centre pun boleh jadi juga

Contest ini hadiahnye begitu la menawan jiwa raga
ada pemenang untuk satu, dua dan tiga
seterusnye saguhati  hingga tempat ke- 8, banyak nye
hadiah untuk referral tertinggi, entry terbaik and khas juri pun ada

penaja hadiahnya nye pulak ada 13 pula (banyak tuh!)
kene pertaruhkan gambar anakanda berbaju raya
harap bertuah anakanda ku itu yang segak bergaya



ini dia gambar yang dipertaruhkan

Anakandaku Imran segak bergaya
berbaju melayu cekak musang pula
rambutnye panjang ala hero korean pun ada
tetap menyambut raya walaupun tak puasa 


Nama: Muhamad Khalil Imran
Umur terkini: 3 tahun 15 hari
Umur dalam gambar: 2 tahun

good luck ye Imran!

Gambar selingan menarik ......


anakanda ku ini memang sehati sejiwa
dgn ibu kesayangan buah hati setiap masa 
tengok gambar ini nak tergelak pun ada
tengok anak ibu berposing sama macam ibu pula!


(tak sangka imran pun posing lentuk sama mcm ibu, and satu lagi yang sama, dia mesti tido letak kepala beralaskan tapak tangan sama mcm ibu dia jugak, serupa serupa)

gambar ini sungguh menarik juga
kerana buat pertama kali anakanda ku ini bersalaman di pagi raya
baju sedondon dgn papa merah bergaya
tapi adake cium tangan papa tapi mcm nak gigit pun ada

alahai anakanda ku ini....

1 comments:

azzamoro berkata...

goodluck!! :)

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog