Sweet & Cute Baby ‘Exploration Time’ Contest

Gembira nak join contest mamalieyna

gambar yang dipertaruhkan adalah.....

jengjengjeng


gambar imran dgn pizza snow nyeeeer
besaaaar pizza imran



my sweet little Imran

gambar ini pada ibu sangat ...
SWEET: kerna melihat betapa gembira nye anak ibu dgn exploration snow nye
CUTE: kerana melihat saiz imran, snow yang diangkut lebih besar dari saiz tangan yang kecik mulus itu...


exploration with the snow
masa winter awal tahun 2010
masa nih snow turun lebat dihalaman rumah
ibu tidak melepaskan peluang
melepaskan anak-anak bermain snow


nama peserta: Muhamad Khalil Imran
umur dalam gambar: 2 tahun 4 bulan
umur terkini : 3 tahun 7 hari (36 bulan 7 hari) ...
errk aci lah ye puan penganjur (teruja nak join jugak nih!)

psstttt... Banyak contest limit umur budak sampai 4 tahun nih. tingin nak kak cah yang dah 4 tahun ++ masuk jugak. (ker ibu je yang tak selalu 'terjumpa' hehehe)

gambar selingan yang menarik untuk dipratonton

kami memang terkejut time nih
tetiba je kat tangan imran ada segumpal snow
yang pastinye lebih besar dari tapak tangan dia
rupenye-rupenye
dia kaut sendiri snow yang kat atas tanah
menjadi bebola snowwwwwww
comel sungguh


aksi  kakak aisyah tasting the snow
eeerk ibu pun tak pernah rasa snow tau
kakak yang umur 3 tahun ++ time nih pun dah merasa
memang budak2 sungguh explore kan
tapi masa kecik2 dulu ibu pernah rasa TANAH

hahahaha
another aksi kakak merasa snow .......
ibu pun tak terpk nak rasa cenggitu tau kak cah!


3 comments:

chekna berkata...

salam singgah..

bestnya main snow.. good luck ye..

mamalieyna berkata...

waah seronoknye tengok mereka bermain snow! ^_^

TQ for joining! LULUS.

Good luck cayang!

pearl berkata...

terima kasih chekna and mamalieyna

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog