ADAM HIFDZAN 1st BESDAY GIVEAWAY by ZuraZari

Teringin nak join GA
dianjurkan oleh ibu adam hifdzan
sungguh cantik namanya sebaik akhlaknya, insyaAllah
(I suke la nama 'hidfzan' tuh)

gambar yang dipertaruhkan.....




gambar my little imran beraksi di stereng
kemain bersungguh kan dia

pegang stereng dah ada gaya
tapi tinggi tak cukup pula
takpe dah besar nanti confirm leh bawah keta
asalkan tak jadi pakar drift kat jalan raya

Nama Anak: Imran
Umur: 3 tahun 7 hari
Umur masa dalam gambar: 1 tahun 3 bulan


Tag:
1. Hana ku sayang
2. Roza
3. Baid


Gambar selingan untuk tontonan




 Imran memang pantang 
jika tak diikat kat car seat
bile papa tak duduk kat seat depan
cepat2 dia nak pi main kat stereng kereta
dah jantan namanya
gambar nih diambil around 10 April 2009
masa ambil uncle di stansted
and time nih siap2 nak pi jalan-jalan di kota london
baru keluar pintu hotel
sebab itu lah...........

 kak cah tak sabar-sabar nak gi jalan
siap pegang buku
'Kid days out' lagi






3 comments:

zurazari berkata...

sorry yer dear...

neway thanks for joining my GA=)

zurazari berkata...

salam ziarah dari adam.... thanks join adam nyer GA yer!!!

pearl berkata...

sama-sama. terima kasih datang jenguk

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog