Terlepas lori sampah

Waa.. sedihnya.. a bit tension.. kerana

terlepas lori sampah.. yang sepatutnye mengutip pada pukul 9.. tapi sbb off hari ni, tak solat subuh.. dah hb pun lepas subuh, continue tido.. waaa... sedih betul..

Dah le sampah dalam tong sampah dah penuh (for sampah 2 minggu lepas).. mana nak letak sampah-sampah dalam masa 2 minggu akan datang ni.. wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dah le 2 minggu sekali je diorang datang kutip. Tak boleh lebih dalam setong utk satu family lak tuh.. kalu tak kene denda

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaa

Takkan nak kene angkut sampah2 tuh pergi household waste centre kot.. nanti busuk aa kereta.. aaaaaaaaaaaaaaaaaaa... tensionnnnnnnye

8 comments:

cInTa aDrIaNa berkata...

thanks kak wani sebab invite baca blog...

hawani berkata...

sama-sama adriana.. takde ape2 menarik pun kat blog ni :)

cInTa aDrIaNa berkata...

ada banyak yg menarik nya....

seronok baca kisah orang yg duk kat luar malaysia...

dulu ada dpt offer utk further study kat oversea...

tapi mama tak bagi pergi..

bila baca tulisan kak wani...

mcm kte plak yg rasa...

hehe....

aisyah ngan imran comel sangat...

hihihi...

cInTa aDrIaNa berkata...

lupa plak nak cakap...

kte pun ada blog jugak..

kalau kak wani sudi baca, drop la emel kat sini..

sebab blog kte pun da private kan..

sama case mcm kak wani la..

fitnah orang...kte tulis lain, orang yg baca nya anggap lain..

sudi2 la masuk http://cintaadriana.blogspot.com/

hawani berkata...

oho.. kire sama case mcm akak kene? tuhle, malas nak layan orang sebegitu rupe, baik kita private kan... hati pun gumbira.. btw invite la kak wani shady_elle@yahoo.co.uk

Ada best tak bestnye study oversea ni. kak wani pun menyesal jugak belaja kat UK ni. kat M'sia lagi meriah, bile2 je boleh jumpa sedara mara, kawan2 lama and family gathering. Ada hikmahnye ur mom tak bagi. Sbb banyak yang tak bestnye daripada best tau...

cInTa aDrIaNa berkata...

ok2...da invite da...ari tuh masa kena tuh lagi teruk...sampai kengkawan sendiri yg dulu nya rapat, sekarang da tak rapat...tu la..private kan blog sendiri lagi seronok...haha..tak yah nak risau2 pikir orang baca tuh pikir apa..

hehe...mungkin betul apa yg kak wani kata tuh...bnyk dugaan blaja kat oversea neyh kan...

along berkata...

apsalla omputih ni malas nk angkut samapah.kt cni pun sama tp sib baik seminggu sekali je.itupun tong dh penuh giler.aritu abgmat sampai guna tong jiran sebelah,senyap2 je dia masukkan smpah kitaorg hahahaha...pastu ada rumah tu,org xde.tp tong sampah ada,pastu kitaorg letakla sampah kitaorg.pastu pakcik tua yg jaga kaw rumh kitaorg dpt tau,trus dia terlangkupkan tong tu.xbg kitaorg guna..kedekut btul.tong sampah pun nk berkira...Ko xletrak ke tong smph tu kt luar sehari awl?kitaorg kt cni,amik sampah ari selasa.so ari senin dh letak kat luar tong tuh...

hawani berkata...

long.. diorang tak bagi letak sehari awal... bagi letak pun pukul 4 petang hari senin, utk mengutip sampah hari selasa pagi.. then kene cepat2 angkut sampah masuk pada hari tuh jugak.. takut orang lain letak bom kat tong sampah kita, n meletuplah pejalan kaki yang lalu depan rumah.. hahaha.. waa, sana pun menghadapi masalah 'kedekut nak angkut sampah bykke2 ' gakke.. entah ape2 tah negara maju ni, name je maju, kutip sampah BERKIRA

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...