Aisyah 3rd Birthday

Akhirnye, tercapai jugak hasrat aku nak buat kek utk aisyah 3 tahun.. siap2 je bakar kek tuh, terus dia tunjuk 'cara nak tiup' sbb dia tak tau word ape nak guna...

Sambil masak2 utk aisyah nye birthday 3 tahun, sebenarnye tarikh tuh jugak, genap setahun aku sengsara duduk kat UK ni.. huahuah

Then, tetamu yang dijemput hanya beberapa keluarga je, sbb aku tak pandai nak masak banyak. Tuh pun sekadar last minit jemputan utk 'housewarming' pada mereka2 yang belum pernah datang rumah...tuh pun 5 keluarga je yang dijemput (dari Lboro + Notts)... next time, keluarga lain pulak, insyaAllah....

Haha...sambil menyelam sambil minum air kan...tak gitu ...

Ape yang aku masak? Simple and senang je.... nasi jagung, ayam kurma, acar timun masak and poppodum...

and tak dilupe sambal belacan mangga and bubur kacang derian...

3 comments:

::Umi Sufira:: berkata...

Happy Birthday Aisyah! Sekejap aje dah besar eh!:)

Ashin berkata...

wuuu....sedihnyee uncle tak dpt tgk die

faisyura berkata...

aisyah happy birthday!

wahh pandai la ibu aisyah masak! kek pon comel!

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...