Ke kebun ceri

Buat summer terakhir, kami pegi petik ceri, rasberi and strawberi. Sedihnye bile teingat camne nak makan ceri and rasberi fresh kat malaysia nanti kan. Ke kat cameroon ada? Dah le ceri tu manis. Rasberi lak rasa mcm biji2 gula gula. Sedapnye le.
Sent from my BlackBerry® wireless device

4 comments:

ShafiqIzwan berkata...

ololo comeynye budak kecik tuh. hehe.

zanafahmi/PB berkata...

rak pe la tak dpt mkn ceri, strawberi, rasberi ke.....kita kan bnyk buah durian, manggis, rambutan....
cuma kesian kat si comel tu, rindu plak nak memetik mcm yg biasa dia buat...

e.l.i.z.@ berkata...

comel nye anak u!
uols kat mana ni?

salam kenal =)

wani berkata...

SyafiqIzwan: moga perangai pun molek juga:)

kak zanafahmi: betul tuh kak, malaysia lagi meriah. lepas nih nak pi kebun mane lee nak petik buah

eliza: terima kasih. anak2 u pun comel lote. kami menetap di east midlands..tengah england

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...