Jalan-Jalan London 10 April


Semalam, sempena uncle aisyah imran dah sampai... kami pun bawak gi Jalan-jalan London...

Lokasi Buckingham Palace, Malaysian Hall dan Arsenal Stadium..

Nak bawak gi tower bridge , trafalgar square tak dapat.. sbb Direct and Circle Line tube ditutup pada hari itu sbb ada construction. So kami naik tube yang good service je iaitu Picadilly dan juga central.. Waaa... banyak dah tube lines yang kami dah redah... dah tau daaah nak guna train and tube...

Masa mama abah datang dulu, kami dah round london guna Circle Line and District tube daah.. time apit datang lak kami naik tube jalan lain lak iaitu Victoria, Picadilly dan juga Central tube... waaa.... banyak nye dah try.. dah semakin expert jalan2 london naik tube ni :)

4 comments:

::Umi Sufira:: berkata...

Wah wani aku memang jeles tau tengok ko....jalan2 pi london tuh macam jalan2 pegi Danga Bay aje...sob sob...bestnya Kota London!!!

chucky berkata...

ko tunggu aku kat sane ye...nnt aku smpai,kite g jenjalan sama

faisyura berkata...

huhu aku pon jeles gaks! bestnyeeee tengok ko jalan2 kat sane..

btw, sungguh comel anak2 ko pakai baju tebal2 gitu... dah le putih melepak! gerammm...

Ashin berkata...

uncle die tak comel ke? :p

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...