Pergunungan Cairngorm ala-ala di Swiss?

Kemana ku menghilang?
seminggu menghilangkan diri pi bawa parents jalan-jalan ke utara UK
sehingga ke inverness kira hujung-hujung scotland
nak menikmati keindahan bumi tuhan dengan scotland highlands yang memang superb
dan nak merasa pi tengok org skii atas gunung cairngorm
dapat aa rasa naik funicular car bersama-sama mereka yang skii tuh
memang experience betul
tak yah aa gi swiss nih :p

bile dah lepas Perth (kat UK pun ada perth tau)
memang view sume putih je
sana sini putih
terpantul-pantul


seterusnya ada di atas pergunungan cairngorm
punyele kuat tempias salji yang turun
sampai nak bukak mata pun kene kenyit-kenyit


nihle funicular yang bawak kami ke atas gunung

siap tulis made in Swiss lagi

yang syiok main snow adalah kakak and adik


besarnye ais kepal imran...
tak pakai glove lak tuuuh


nih masa dalam funicular
yang mcm tali kat belakang tuh alat org main skii nak naik atas alternative selain naik funicular



1 comments:

JHaZKiTaRo berkata...

lawa gambar2.. :) salam kenal.. rajin2, ziarahlah blog hamba (AKU SEBUTIR PASIR) kalau nak baca pengalaman hamba travelling ke 45 buah negara.. :)

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...