Berhabuk

Kasihan sungguh blog ku ini.. bersawang dah...

Baru sahaja terima email dari assessor, katenye suruh submit with printed report on 1st September, sbb viva nye pada 7 Sept 2009.

masalahnye, the whole august, supervisor2 ku berdua itu ambil cuti selama sebulan. Kemanakah mereka pergi? Ntah2 pergi ke belah2 Asian.. sebulan cuti woo...

Sama jugak dgn supervisor hb, pun cuti jugak sebulan masa August.. so ape plan aku sekeluarga masa August ni? Nak balik malaysia, tak best lak.. bukannye time raya...

Round2 kat UK, rasanya most of tempat dah jelajah kecuali scotland and hujung pulau UK ni lum sampai, cornwall tuh... tapi takpe kot, kan ada 3 tahun lagi kat sini...

Ingat nak pi luar daripada UK ni, paris ke, netherland ke.. itali ke.. huhuhuh.. mcm berani je la suami aku tuh nak pi.. hmmm

1 comments:

::Umi Sufira:: berkata...

Yerlah wani...lama betul ko meneyepi! Rindu sama imran dan melati:P

Entry lain yang menarik dan tertarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...